Bonus

Les nostres modalitats de bonus.

Redes
Reparación
Cloud
Base de datos

Detall dels serveis inclosos en el nostre pack de bonus:

  • Servei d’Assistència tècnica, en un termini no superior a 24h dins de la franja horària comercial.
  • Consultoria Tècnica immediata, tant per via telefònica com per correu electrònic l’ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema que se li presenti a la utilització del seu software o en el sistema en general.
  • Assessorament tècnic, tant de software com de hardware per aprofitar els recursos disponibles al màxim i les seves possibilitats d’ampliació i millora.
  • Revisions periòdiques del software Operatiu, optimitzant el funcionament del sistema operatiu en cada equip (Windows NT/2000/XP/Vista/7/8/10  y Linux).
  • Instal·lació de components Hardware i Software.
  • Servei d’accés remot, que permetrà donar resposta a qualsevol problema del sistema molt ràpidament, ja que per mitja del software permet prendre el control directe de la màquina afectada sense necessitat de desplaçament, i el client permetre o denegar l’accés a Zettabyte quan ho desitgi, garantit així la seva total privacitat.

Disposem d’un departament tècnic especialitzat en manteniment, ja que considerem que, assegurar la màxima disponibilitat i capacitat dels seus sistemes informàtics, constitueix l’element clau per als seus negocis.

Estudiem diferents opcions de contractes de manteniment, en funció del temps de resposta i el Hard i Soft inclòs. Som especialistes en els manteniments de xarxes en PIMES, assegurant el funcionament de tots els equips, perifèrics, servidors i dispositius de xarxa. Ens ajustem a les seves necessitats i preferències. Som flexibles i li oferim un contracte a la seva mida.

En el nostre taller, tècnics amb una àmplia experiència en informàtica s’encarreguen de solucionar avaries produïdes per PC’s, tant a nivell de Hardware com a nivell de Software.