935888623 info@zettabyte.es
còpies de seguretat

Les còpies de seguretat “Backup” són imprescindibles, no només en tots els negocis sinó que també a nivell particular.

Per això en Zettabyte proposem realitzar copies diàriament automatitzats, de manera que ens oblidem d’aquesta tasca amb la certesa que en cas de catàstrofe, sempre tinguem una còpia ja sigui en el núvol o en local, amb la que puguem restablir la nostra informació.

Sempre és recomanable fer còpies de seguretat periòdiques de la base de dades. Potser voleu revisar una versió anterior de la base de dades, o bé, en el cas d’un error del sistema, potser necessiteu restaurar la vostra feina.

En Zettabyte proposem dos mètodes per fer les còpies de seguretat de les seves dades:

Còpies de seguretat

Local

Un Backup Local és una solució complementària al Backup Online. Tot i que un Backup Online li permet accedir des qualsevol lloc a la informació, fa que la restauració sigui lenta. Tenint un Backup Local evita tota la pèrdua de temps de realitzar la restauració.

Online

Un Backup Online és una solució fiable de còpia de seguretat ja que la transferència dels backups per la xarxa es realitza de manera encriptada per assegurar la confidencialitat d’elles. Accedeix a les teves copies i realitza restauracions des de qualsevol lloc.

Chat
¿Necesitas ayuda 🤔👀📲?
ZettaByte
Hola🖐
¿En que podemos ayudarte?