935888623 info@zettabyte.es

Migracions

La Migració d’un Sistema és un procés crític i delicat en què cal tenir molta experiència i coneixement per realitzar-lo amb la major seguretat, ocasionant el menor impacte possible als usuaris i garantint que la producció no es vegi alterada.

e-mail Migración
correo Migración

Al final, el núvol, el núvol, el núvol, ….. el núvol el vam inventar tu o jo el primer cop que ens vam enviar a nosaltres mateixos un correu electrònic amb un document que volíem fer servir en un altre ordinador quan arribéssim a casa. Aquest va ser el primer pas, accessibilitat: “Deso alguna cosa en aquest calaixet d’internet que és el meu compte de correu electrònic, perquè sé que el podré recuperar des d’un altre ordinador qualsevol”. Tot va anar bé fins que un dia ens vam baixar aquell fitxer al portàtil de la nostra núvia francesa però no vam poder obrir-lo perquè no tenia el programa que calia. Llavors, Google es va inventar Google Docs, 1 calaixet que a més té processador de textos i fulls de càlcul que no només era capaç de llegir els documents enviats, sinó que et deixava crear-los allà mateix i treballar sobre ells sense l’ajuda de cap programa més que el navegador: Explorer, Firefox, Chrome, Safari …

En Zettabyte, ens encarreguem d’analitzar la viabilitat d’una migració de tots els comptes de correu a Google Apps o Outlook.

Chat
¿Necesitas ayuda 🤔👀📲?
ZettaByte
Hola🖐
¿En que podemos ayudarte?