Software per a contact center

Atén millor. Ven més.

Crea relacions més àgils, senzilles, eficients i infinitament més productives entre la teva empresa i els teus clients.

Descobreix evolution en les seves 3 versions

Comunidad

Community

Descarrega’t Gratis la versió Community sense cap limitació temporal.

software-ordenador

Enterprise

Gaudeix de majors capacitats per interactuar amb els teus clients

software-nube

Cloud

¡Passa’t al núvol i no inverteixis més en servidors!

Optimitza el teu Contact Center

Tres simples aplicacions per optimitzar el teu Contact Center

agente-software

iAgent

Els teus agents disposaran d’informació en temps real per prestar un millor i més ràpid servei als teus clients personalitzant l’atenció en cada interacció.

agente-estadísticas software

Manager

Gestiona el teu Contact Center de manera senzilla i ràpida. Configura panells de control, supervisa l’activitat del teu contact center i mesura la productivitat dels equips.

agente-idea-software

Designer

Defineix fluxos multicanal, regles horàries, call-backs … Tot sense coneixements de programació. Prova els teus dissenys i corregeix fàcilment els possibles punts de fallada.

Canals i funcionalitats

Encaminament intel·ligent de contactes, reconeixement vocal, marcador predictiu, disseny de fluxos i gestió de comunicacions omnicanal.

agente-software

Veu

Augmenta la qualitat del servei i redueix el agent burn-out amb screen elements emergents automàtics i polítiques de repartiment entre els teus agents.

software-correo

Email

Rep, encamina i assigna els correus electrònics entrants d’una manera eficient cap als agents adequats mitjançant plantilles de resposta predeterminades.

software-redes sociales

Social Customer Service

Tracta els comentaris i sol·licituds que els teus clients transmeten a través de les xarxes socials i ofereix-los una experiència omnicanal completa.

software-redes

Chat

Connecta amb els teus clients en temps real a través de vídeo, text o una trucada. Avalua el servei prestat al final de cada conversa i millora el teu servei.

software

Integració

Integra fàcilment les teves aplicacions de negoci amb evolution, ja siguin CRMs o ERPs i augmenta el potencial de les teves infraestructures.

Descobreix com evolution pot ajudar-te

chat-software

Omnichannel Customer Service

Trucades, correus, xats o xarxes socials poden ser dirigits als agents més adequats per oferir la millor atenció a cada un dels teus clients.
software-candado

Recobraments

Amb evolution podràs fer servir diferents maneres de marcatge (Manual, Automàtica o Agentless) i adequar els teus scripts per a una millor gestió del recobrament.

BPO’s

Augmenta l’eficiència dels teus equips de vendes automatitzant la gestió de campanyes d’emissió gràcies al Dila de evolution.

Customer Support

Configura el ràpidament el teu helpdesk i no deixis que els teus agents perdin el temps escrivint sempre les mateixes respostes davant les mateixes preguntes.

+ 25 anys d’experiència

+ 40.000 Community downloads

+ 300.000 usuaris

+ 30 països amb clients ICR