Software per a TPV

img-tpv

Aquest programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per BDP per a Bars, Cafeteries i Restaurants, és un delshosteleria més potents que existeixen en aquests dies al mercat.

Un programa que permet resoldre totes les problemàtiques que aquest tipus d’establiments requereixen.

Els negocis de restauració amb lliurament a domicili cada vegada són més nombrosos i habituals.

Comandes, repartidors, motos, lliuraments, liquidacions … formen l’específica casuística de photo1aquest tipus de negoci que requereix de potents eines de control i gestió. Eines que conjuguin tots els requeriments d’un negoci d’hostaleria a més de les necessitats concretes del lliurament a domicili del client.

El programa de gestió tàctil desenvolupat per BDP per a discoteques i pubs afegeix, a les eines ja dissenyades de gestió d’hostaleria, altres que permeten resoldre de forma eficaç les necessitats específiques d’aquest tipus de negocis.photo2

Com per exemple el control de les consumicions que es regalen amb les entrades, les consumicions per a adults i menors o el control de guarda-roba.

Ara, qualsevol tipus de comerç i els petits supermercats ja poden disposar dels avantatges de la tecnologia tàctil en les seves vendes, gràcies al programa BDP-Net de Comercio.photo3

El programa de gestió tàctil en punt de venda desenvolupat per BDP ofereix una àmplia gamma d’opcions molt fàcil d’utilitzar que permeten controlar de forma eficaç la venda dels productes.

El negoci de les fleques i pastisseries té unes característiques pròpies que el diferencien d’altres tipus de negocis de venda al públic.photo4

Característiques que han de controlar molt bé per aconseguir ser eficaços en el treball i rendibles en el negoci.

Agilitar i controlar la gestió de perruqueries i centres d’estètica, és molt més fàcil amb el programa desenvolupat per BDP.

photo5Ofereix eines capaços de controlar les diferents característiques que cada tipus de negoci requereix. Des seguir un tractament efectuat a un client, distribuir les hores de visita segons empleats o tipus de tractament, fins atendre el client segons la seva fitxa personalitzada.